Cartoonist huren
Feest

Cartoonist voor op een feestje

Het organiseren van een feest voor de verjaardag van mijn oudste zoon is ieder jaar weer een enorme opgave. Je wilt immers niet dat het zo’n saai feestje is dat bij niemand blijft hangen. Daarom besloot ik voor zijn verjaardag een cartoonist te huren. Na een zoektocht in Google kwam ik uit bij Cartoontime. Deze illustrator heeft de kinderen zo blij gemaakt. Ze hebben allemaal een mooie tekening van zichzelf mee naar huis genomen.

Cartoon tekenen

Cartoonist inhuren? Strak plan!

Hem als cartoonist inhuren was echt een goed idee. Alle kinderen hebben het onwijs naar hun zin gehad. Er speelde vrolijke Franse muziek op de achtergrond, terwijl hij aan het tekenen was. Naast voor kinderfeestjes, is hij natuurlijk ook in te huren voor allerlei andere feestelijke aangelegenheden. Hierbij kun je denken aan een beurs, een trouwfeest of bijvoorbeeld een galerie. Of laat unieke cartoonborden maken voor in je winkel.

Cartoon tekenen op een feestje

Echt een aanrader

De cartoonist is echt een aanrader. Of je nou een cartoonbord zoekt voor in je winkel of je een artiest zoekt voor op een verjaardag. Allround tekenaar Erwin Hogeboom zorgt graag voor unieke cartoons en tekeningen die uniek zijn. Heel anders dan iedere andere! Het is zelfs mogelijk dat hij samen met een accordeonist optreedt. Super leuk en uniek!