Tips,  Wonen

De grote verbouwing

Na meer dan een jaar op onszelf te zijn aangewezen, met bijs te doen, geen zekerheid, geen voruitzichten, en het verlies van dierbaren, werk, financiele middelen, en vooral een beetje hoop, zijn we allemaal toe aan een nieuwe start. Even iets anders, iets nieuws waardoor je je weer levendig voelt. Want geen sleur is zo langdurig als de coronVeel is er niet voor nodig, maar het gevoel van iets nieuws, iets anders, een schone lei, een nieuwe fase – de behoefte daaraan is nog nooit zo groot geweest, en nog nooit zo gelijktijdig als nu. 

Een nieuwe start

Zo'n nieuwe start uit zich voor iedereen op een andere manier. Omdat iedereen de lockdown en de nadelen daarvan anders heeft ervaren en in andere mate, zijn onze behoeftes daarna ook anders, en zoekt iedereen zijn nieuwe start elders. Een nieuwe baan nadat je vorig jaar vlak na de lockdown werd ontslagen kan al een heerlijk gevoel zijn. Voor weer een ander is het gevoel van naar de kapper gaan en terugkomen met vers geknipt, geverfd en gewassen haar misschien al wel voldoende. Maar vooral onze omgeving speelt hierin mee, jujst vanwege het bedrukkende gevoel van opgesloten zijn tussen dezelfde vier muren wat we het afgelopen jaar hebben ervaren. De allerbeste manier om jezelf dan uit die sleur te halen, is door je omgeving te veranderen. En dat doe je natuurlijk met een grote verbouwing! 

Waar begin je?

Het lastige aan een verbouwing is vooral de planning. Het voordeel is dat alles nu weer wat begint te versoepelen, dus je kunt de nieuwe fase perfect ingaan terwijl je af en toe even uit de puin kunt ontsnappen. Onze belangrijkste tip? Puincontainer huren! Zo hou je alles netjes en georganiseerd. Je kunt deze laten bezorgen en zelfs weer laten ophalen zodat je nooit last hebt van de puin die je met de verbouwing creeert. De prijzen zijn duidelijk aangegeven op de website voor een bepaalde periode zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Dat geeft jou weer wat ademruimte om tussendoor je leven te leven. Niet een huis vol puin, maar een fris nieuw huis met een nieuw begin in zicht.

Wacht niet langer en ga snel aan de slag. Schrijf op en teken wat jij voor je ziet, hoe jij je huisje graag zou zien, in welke oase jij een theoretische volgende lockdown wél zou kunnen volhouden – schakel een aannemer in en binnen no time is jouw droom huis helemaal klaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *