5 december 2021

De leukste kerstpakketten om te ontvangen

Nog maar een paar weekjes wachten en dan is het eindelijk kerst. Buiten zie je al steeds meer kerstversieringen, op de radio komt af en toe al een kerstnummer voorbij en met de familie wordt er al gepland hoe de kerstdagen gaan verlopen. Het enige waar je alleen niet aan gedacht hebt is kerstpakketten voor je personeel. Wat vinden zij nu leuk om te ontvangen? Lees het in deze blog!


Eten 

Kerstpakketten met eten zijn altijd goed. Ga bijvoorbeeld voor een kaaspakket. Hier kan je dan dingen in doen zoals een kaasschaaf of een kaasplank. Daarbij moet je natuurlijk de kaas niet vergeten. Door de vele soorten kaas kan je er een erg leuk pakket van maken. Ook is het leuk om een Hollands pakket te doen. Voorbeelden van wat je hier in kan stoppen zijn: receptenboekjes voor stamppot, maaltijdsoep, appeltaartmix of stroopwafels.


Sinterkerst en nieuw

Sinterklaas, kerst en oud en nieuw liggen vlakbij elkaar dus waarom zou je dit niet combineren in een pakket? Stel een leuk pakket samen door pepernoten en een chocoladeletter toe te voegen voor sinterklaas. Met kerst kan je kiezen voor een zuurstok of een kerstbal met het bedrijfslogo. Ook voor oud en nieuw zijn er genoeg opties zoals oliebollenmix, champagne of sterretjes!


Cadeaus

Om nu alleen eten te krijgen in een kerstpakket is niet altijd gewenst. Daarom is het ook altijd leuk om een cadeau te ontvangen. Vaak vinden mensen het leuk om spullen te krijgen voor in huis of in de tuin. Hierbij kan je denken aan een prullenbak met sensor, kaarsen of keukengerei. Waar je mensen ook blij mee maakt zijn lekkere shampoos of douchegels voor onder de douche.

Cadeaubonnen

Vind je het lastig om een keuze te maken voor een cadeau. Kies dan voor een veilige optie en ga voor een cadeaubon. Op deze manier kan je personeel zelf kiezen wat ze kopen als kerstpakket.