Geen categorie

Een onvergetelijk bedrijfsfeest maken

Een bedrijfsfeest is een goede manier om een onuitwisbare indruk achter te laten, op zowel je klanten en partners, potentiële klanten als je personeel. Een bedrijfsfeest zorgt ervoor dat jij je als bedrijf kan profileren, maar ook kan presenteren en kan zelfs dienen als goede sales gelegenheid. Daarom is het belangrijk dat als je een bedrijfsfeest organiseert, dat dit dan ook spik en span tot in de puntjes geregeld is. Je moet namelijk je bedrijf op een uitstekende manier presenteren en laten zien dat bij jouw bedrijf alles tot in de puntjes goed geregeld is. Maar hoe organiseer je zo’n perfecte avond? Hoe zorg je dat jouw bedrijf van dit feest zijn vruchten kan plukken? In dit blog een aantal tips hoe jij een ontzettend goed bedrijfsfeest kan organiseren. 

Begin met een analyse

Misschien wat overdreven, maar als je jezelf echt op een goede manier wilt laten zien is het handig om te beginnen met een analyse van degene die jij uitnodigt op het feest. Je moet op zowel potentiële klanten, partners als personeel een goede indruk achterlaten. Om het te vergemakkelijken, kan je de avond in 3 delen opdelen.

Eerste deel

Het eerste deel is om je bestaande klanten en partners te bedanken en te laten zien wat er allemaal mogelijk is geworden door de samenwerking.

Tweede deel

Het tweede deel kan je gebruiken als sales pitch voor potentiële klanten, geef een korte en heldere presentatie over je bedrijf en schakel de mensen in de sales van je bedrijf vervolgens in om een praatje aan te gaan met elke potentiële klant. Zorg ervoor dat iedereen hierbij aandacht krijgt en zorg ook dat jij en je sales mannen van te voren goed ingelicht zijn over degene met wie zij gaan praten. Je wilt namelijk persoonlijk naar diegenen overkomen.

Derde deel

Het derde deel is als de formaliteiten achter de rug zijn en het tijd wordt om aan je eigen personeel te denken, kortom; tijd voor een feestje. Je kan hierbij gebruik maken van een drive in show, waarbij een dj een hele show voor je bedrijfsfeest organiseert, maar je kan het ook zelf bepalen en gewoon een dj inhuren. Over het algemeen maak je met een drive in show wel wat meer indruk en heb je ook veel zeggenschap over hoe de show eruit moet komen te zien, dit kan je in goed overleg met de dj zelf doen. Als dit eenmaal gebeurd is, wordt het tijd om het feestje te maken!