Thai nekmassage Schiedam
Tips

Een Thai nekmassage in Schiedam: dit moet je weten

Thaise massage is een populaire vorm van massage door het hele land. Een Thai nekmassage in Schiedam laten uitvoeren is dan ook geen probleem. Voor je echter je afspraak boekt, wil je natuurlijk wel wat dingen weten over die bijzondere manier van masseren. Want past het wel bij jou en je eventuele klachten?

Thai nekmassage Schiedam

Wat is Thaise massage

Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Het is een manier van masseren waarbij kruiden worden gebruikt om tot rust te komen, zowel fysiek als mentaal. De Thaise massage kan een stevige massage zijn maar het kan ook subtieler. Hierover kun je overleggen met je massagetherapeut.

Niet erotisch

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is de Thaise massage geen synoniem voor een erotische massage. Sterker nog, verre van. De Thaise massage is geschikt voor iedereen en is een stevige en toch zachte aanpak van de spieren en de huid. Het heeft niets met erotiek te maken. De techniek is toe te passen op verschillende lichaamsdelen.