5 december 2021

Fitness banken zijn ideaal voor thuistrainingen.

Als je thuis traint , heb je waarschijnlijk al wat basisuitrusting. Maar als je krachttraining serieus neemt, is het de moeite waard om in een fitness bank te investeren en nee, trainingsbanken zijn niet alleen voor kerels die dat willen druk op de borst een miljoen pond.

Vlakke fitness banken geeft geven je een eenvoudig platform waarop duwen oefeningen uit te voeren, zoals halter of barbell persen, het biedt ook de stevige ondergrond waarop je nodig hebt voor bird-dog rijen of dips , en nog veel meer. En dit soort bewegingen op een stabiel, verhoogd oppervlak kunnen doen, is niet alleen gemakkelijker voor je knieën dan op de grond – een fitness bank geeft je de kans om oefeningen uit te voeren met een grotere bewegingsvrijheid. Door dit te doen, vergroot je jouw mobiliteit en krijg je de kans om nog sterker te worden door uw lichaam op een andere manier uit te dagen.

Bovendien is er een bank die is ontworpen voor elke ruimte en elke spier die je wilt trainen. Ondersteuning nodig voor schouderpersen? Een verstelbare schuine bank heeft je rug. Wil je je core echt aanwakkeren? Een aflopende buikspierbank houdt je onderlichaam vergrendeld en belast, zodat je je buikspieren kunt modelleren met je meest efficiënte sit-ups ooit.

Bij twijfel is een platte bank een eenvoudige, budgetvriendelijke manier om je thuis training schema op te fleuren zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos.

Eenvoudige fitness bank

Een eenvoudig klik-en-hefsysteem maakt het eenvoudig om de fitness bank van plat naar schuin te verstellen. In veel gevallen heeft de bank verschillende hellingshoekinstellingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het maximaal is voordat je het doet.

Traditionele platte bank

Als je nieuw bent met het heffen van gewichten of als je gewoon op zoek bent naar een betaalbare optie voor basistraining, dan is dit onze keuze. Het is niets bijzonders, maar het platte, met schuim beklede oppervlak is ideaal voor alles, van lichaamsgewichtoefeningen waarvoor een verhoogd oppervlak nodig is tot bankdrukken.

Multifunctionele fitness bank

Dit trainingsplatform is in feite een grotere, betere aerobe stap. Of je nu krachttraining wilt doen of je plyometrie wilt oefenen, de banken zijn gemakkelijk te transformeren deck heeft configuraties, zoals bijvoorbeeld een lage aerobe stap of hoge vlakke en hellende optie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *