21 januari 2022

Grote bestanden veilig delen

Grote bestanden veilig delen is altijd fijn. Je wilt natuurlijk niet dat jou bestanden in de verkeerde handen vallen. Verstuur jij binnen of buiten je bedrijf veel bestanden? Dan is het fijn als je er wel een veilig gevoel hebt bij het versturen van jouw e-mail. Bij Smartlockr hebben ze een manier ontwikkeld om veilig bestanden door te sturen.

Veilig bestanden delen

Het is belangrijk dat de gegevens van jouw bedrijf of van jouw zelf geheel veilig worden verstuurd. Er is een dienst ontwikkeld om dit vanuit je outlook account te kunnen doen. Hier krijg je ook een extra beveiliging, want na de verstuur knop krijg je nog een melding of je er zeker van bent. Als het nou toch een keer uit de hand loopt en er is een e-mail verstuurd naar de verkeerde persoon. Dan kan je ook nog altijd de bijlage blokkeren. Als jij dit kan de persoon de bijlage niet openen.

Wil je hier meer over weten?

Je kan altijd even rond kijken op de website. Hier staat alle benodigde informatie die jij wilt weten. Kan je het niet vinden of staat het er onduidelijk? Dan kan je ook altijd even opbellen of mailen. Een van de medewerkers van Smartlockr helpen jou graag verder.