Eten,  Feest,  Wonen

Het perfecte zoete cadeau

Een goed cadeau geven blijven voor veel van ons lastig. Geef je nu een duur, groot cadeau, gaat het daar om? Of juist iets wat die persoon kan doen, zoals een etentje, of een andere activiteit waar ze al lang van dromen? Maar wat als dat dan weer niet klopt? Gelukkig is er een ding wat eigenlijk altijd wel goed valt. Als het niet bij de ontvanger is, dan is het wel bij diens familie en vrienden: zoetigheid. Maar hoe, behalve met blokbodemzakjes en cupcake doosjes, geef je nu het perfecte zoete cadeau?

De persoonlijkheid

Allereerst, je raadt het misschien al; denk na over wie die persoon is, en waar ze van houden. Als je de persoon waar je een cadeau aan gaat geven een beetje kent, weet je vast wat voor smaken ze lekker vinden. Houden ze van rooksmaak, chocola, whiskey? Dan is wellicht een taart, koekjes, chocolaatjes of cupcakes met een rokerige chocoladesmaak helemaal iets voor hen. Houden ze juist heel erg van zoetigheid ten top, met roze glitters en marshmallows? Bedenk je eens wat voor snoep, taart en koekjes deze persoon graag eet, en verplaats je in hen; wat zou je nou echt graag willen ontvangen? Cupcakes zijn bijna altijd een goed idee, niemand ontvangt ooit echt cupcakes, en ze zijn te veel werk om echt goed zelf te maken als je toch de enige bent die er van eet. Dus, vul die cupcake doosjes voor je beste vrienden en maak hen blij.

Verpak het goed!

Voor de verpakking is het opnieuw een goed idee om te bedenken wie ze nu echt zijn, en wat ze leuk vinden. Zijn ze geschiedenisnerds? Verpak dan het snoep en je cupcakes in blokbodemzakjes, bijvoorbeeld, met bruin lint en driehoekvormige bruinpapieren zakjes, of in van die glazen potten met metalen schep erbij. Houden ze ontzettend van Halloween? Maak dan spookjes en Frankensteins’ monstertjes van je cupcakes, en kleine vampiertjes. Zorg ervoor dat je onthoudt dat dit hun feestje is, en dat het blij maken van je geliefde voorop staat. Wees dus vooral ook niet bang om jezelf te zijn en te doen wat jij denkt dat goed is; je bent hun geliefde om een reden.

Dus, je hebt je blokbodemzakjes en cupcake doosjes gevuld en bent er klaar voor. Onthoudt dat iets bakken voor een geliefde altijd goed is, want je hebt tijd en moeite gestoken in hen blij maken met lekker eten, en wellicht ook nog hun huisgenoten. Dus, goed gedaan. En smakelijk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *