Tips

Kartonnen dozen zijn er in alle soorten en maten

Kartonnen dozen, we hebben ze allemaal wel in huis. Dozen om belangrijke papieren in te bewaren, dozen waar de winterkleding in wordt opgeborgen, kartonnen dozen met oud papier en natuurlijk dozen die alvast klaar staan voor je komende verhuizing. Maar ook zakelijk kunnen kartonnen dozen goed van pas komen. Wat denk je van kartonnen dozen die je in het magazijn kunt gebruiken om kleine items in te bewaren, dozen die je gebruikt voor het personeelsarchief van 5 jaar geleden en natuurlijk dozen om items in te kunnen versturen. Dat laatste is steeds meer gangbaar. Er zijn immers steeds meer mensen die een webshop beginnen.

Kartonnen dozen voor het versturen van producten

Als mensen iets in je webshop kopen, dan wil je wel zeker weten dat je producten de reis overleven. Verkoop je kussens? Dan is de kans niet groot dat deze stuk gaan, maar je wilt ze wel goed verpakken. Ze mogen ook niet vies worden tijdens de reis. Goed verpakken is dus het devies. Gelukkig zijn er kartonnen dozen in alle soorten en maten. Je kunt ieder item uit je webshop in een goed passende doos versturen. Het is altijd beter om een precies passende doos te gebruiken dan een doos die veel te groot is. Dat scheelt opvulmateriaal en dat is uiteindelijk ook beter voor het milieu. Over een te kleine doos hoeven we het niet eens te hebben.

Gebruik dozen voor de kunstwerken van je kinderen

Het is niet te geloven wat een hoeveelheid "kunst" je thuis krijgt als je kinderen eenmaal naar de peuterspeelzaal of groep 1 gaan. En je kind wil natuurlijk dat ieder kunstwerk uitgebreid wordt bewonderd. Ook mag het niet zomaar weg. Het moet bewaard worden! Schaf voor ieder kind een grote doos aan en bewaar daar de kunstwerken in. Grote kans dat niemand daar ooit nog naar kijkt. Maar hé, als je kinderen het huis uit gaan, kun je ze, heel gemakkelijk, de complete doos meegeven.

Verstuur je graag kleine cadeautjes?

Dan kun je dozen bestellen die precies door de brievenbus passen. Dat scheelt je enorm in de verzendkosten. Een brievenbuspakketje is net zo leuk om te krijgen en een stuk minder duur om te versturen. In een brievenbuspakketje kun je meer kwijt dan je zou verwachten. Of je nu een armbandje, een reep chocolade of een knutselkaart wilt versturen, het kan allemaal met een speciaal doosje voor door de brievenbus.

Alle dozen die je nodig hebt, bestel je natuurlijk gewoon online.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *