Wonen

Mijn ervaring verhuislift verhuur Den Haag

Voor mijn verhuizing had ik een verhuislift verhuur Den Haag nodig want ik woon op de 5e etage van een flat. Ik ben op zoek gegaan op het internet en ik kwam al snel bij Hogenhout verhuizingen. De site zag er professioneel uit en dit sprak mij erg aan. Ik had nog een aantal vragen, dus heb ik gebeld en ik werd met al mijn vragen geholpen, ze waren erg behulpzaam. Dit vond ik prettig. Samen hebben we besproken hoe lang ik de verhuislift moest huren en zo is ook de prijs bepaald, die viel mij reuze mee. Het fijne van een verhuislift huren bij Hogenhout verhuizingen is dat dat inclusief een verhuizer is die je met alles helpt. Het was een aardige man en de samenwerking verliep vlekkeloos.

Opgelucht

Het blijft natuurlijk spannend een verhuizing, dus ben ik blij dat het goed verlopen is. Ik had best veel spullen die in de verhuisliften moesten en niks was te gek, we zijn ongeveer twee uur bezig geweest het ging vrij snel. De verhuislift is perfect als je op een hogere etage woont want hij komt tot 27 meter hoog, dit was dus ook belangrijk voor mij. Ik kan Hogenhout verhuizingen zeker aanraden.