20 oktober 2021

Onderweg op reis, hier moet je op letten!

2 min read

Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Dan zal je vast al nadenken over wat je allemaal mee gaat nemen en welke spullen je nodig hebt om je reis door te komen. Wanneer je gaat reizen is het altijd afhankelijk van je soort reis en de lengte van de reis wat je allemaal mee moet en kan meenemen. Door slim in te pakken zal je merken dat je veel mee kan nemen zonder dat het ontzettend zwaar voor je wordt. In deze blog geven we je aantal tips die je kunnen helpen bij het slim inpakken en een goede voorbereiding.

Begin met een goede voorbereiding

Ben je van plan om tijdens je reis je laptop te gebruiken? Dan is het slim om te kijken of je laptop hiervoor nog geschikt voor is. Vaak is het zo dat de laptop zelf nog wel in staat is om mee te nemen maar is de batterijduur niet meer helemaal in goede staat of zelfs helemaal kapot. Wil jij bijvoorbeeld je macbook batterij vervangen? Dan is het slim om vooraf te regelen zodat je zeker weet dat je niet constant een oplader nodig hebt om te kunnen werken achter je laptop tijdens het reizen. Je zal er namelijk achter komen dat je niet overal stopcontacten hebt, waardoor je bijvoorbeeld je laptop niet kan opladen. Maar als het goed is, is dat na het vervangen van je batterij ook niet meer nodig!

Het inpakken kan beginnen

Bekijk eerst altijd naar wat voor land je gaat en hoe lang je gaat. Op basis daarvan ga je bepalen met wat voor koffer/reistas/backpack of wat voor bagage dan ook op pad gaat. Daarna ga je kijken hoeveel liter aan spullen je mee kan nemen. Houd altijd in het achterhoofd dat wanneer je bijvoorbeeld gaat backpacken, dat je ervoor zorgt dat jouw tas niet te zwaar is, zodat je niet na een uurtje wandelen kapot zit! Ga je naar een resort toe? Dan is het niet erg om een grote koffer me te nemen, aangezien deze vaak makkelijk meegerold kan worden naar de plek waar je gaat overnachten.

Wat neem je wel, en wat vooral niet mee?

Wanneer je gaat inpakken is het slim om te kijken wat je nodig hebt. Ga je naar een warm land? Neem dan vooral niet meer dan 1 trui mee. Ga je naar een koud land dan zal je merken dat je meer lagen mee gaat nemen en dikkere kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *