Geen categorie

Refresher advanced fire fighting

De refresher advanced fire fighting cursus is geschikt voor werkers die te maken kunnen krijgen met branden tijdens hun werk en op hun werkplek. De basis advanced fire fighting traint mensen vuur te blussen en de refresher advanced fire fighting cursus frist je kennis op over deze basiscursus zodat je weer met nieuwe moed en hernieuwde kennis aan de slag kunt. De theorie wordt herhaald en je leert opnieuw hoe je vuur moet blussen in een gevaarlijke situatie. Het is een training voor stuurlieden, hoofdwerktuigkundigen, gezagvoerders en andere leidinggevende personen die te maken kunnen krijgen met een brand op hun werkplek.

Specificaties Refresher advanced fire fighting

De herhalingstraining duurt twee dagen en vindt plaats op de G4S Locatie in Heerenveen. Om aan de herhalingscursus mee te doen moet je aan kunnen tonen dat je de basis training of een andere herhalingstraining al hebt gevolgd. Je moet ook een seafarer medical certificate hebben en deze voorleggen.

De kennis die je opdoet tijdens de Refresher advanced fire fighting

Als je de basistraining en daarna de herhalingstraining hebt gevolgd, ben je daarna in staat om de volgende dingen te doen:

  • Controleren en aansturen van brandbestrijdingsoperaties op de werkplek
  • Organiseren en trainen van brandploegen
  • Inspecteren en onderhouden van blusmiddelen, blussystemen en branddetectiemiddelen
  • Toepassen van EHBO tijdens een verbranding

Waar te volgen

Je kunt de refresher advanced fire fighting cursus volgen op de G4S veiligheidstrainingen locatie in Heerenveen. Hier is voldoende ruimte en zijn alle middelen om de cursus goed te volgen. Hierna zul je een certificaat behalen als je de cursus voldoende hebt gevolgd en meegedaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *