21 januari 2022

Temperatuur recorder

Een temperatuur recorder is onmisbaar in veel fabrieken. Vooral waar de temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en registratie erg belangrijk zijn. Het bedrijf CasCade Automation Systems is gespecialiseerd in deze machines en hier kan je terecht voor deze apparatuur. Met de hulp van deze apparaten is het makkelijker te zien of een bepaalde machine of ruimte wel voldoet aan de eisen.

Ons bedrijf heeft meerdere machines staan waar de temperatuur niet hoger dan 6 graden mag zijn. Gebeurt dit wel, dan lopen wij de kans dat de kwaliteit van de producten niet meer verkoopbaar zijn.

Temperatuurregelaar

Een goede temperatuur recorder aanschaffen

Onlangs kregen wij klachten van onze klanten. Een bepaald product die wij produceren voldeed niet aan hun verwachtingen. Dit was ons nog nooit overkomen en daarom moest er wel iets aan de hand zijn met de machine die deze productie maakt.

Controle bleek inderdaad dat de machine veel te warm werd en hierdoor de houdbaarheid van onze producten in gevaar bracht. Nu bleek dat de temperatuurmeter niet meer werkte. Meteen hebben wij een nieuw model via CasCade Automation Systems besteld. Gelukkig maar dat wij er nu achter zijn gekomen, anders was het een zeer groot probleem geworden.