5 december 2021

Voorkom inkijk en zon met zonwerende raamfolie

Voorkomen dat mensen bij je naar binnen kijken en dat de zon je huis opwarmt tegelijk? Dat kan met zonwerende raamfolie. Raamfolie is natuurlijk bedoeld om de inkijk in je huis te beperken. Dat is wel zo prettig als je bijvoorbeeld direct aan de straat woont of als je een groot badkamerraam hebt. Of wanneer je erg dicht op je overburen woont. Met zonwerende raamfolie voorkom je ook nog de brandende zon op je ramen, zonder dat je hierbij licht in huis verliest. De warmte van de zon blijft buiten met zonwerende raamfolie.

Statisch raamfolie op maat

Deze webshop heeft een ruim aanbod aan zonwerende raamfolie. En het is ook nog de goedkoopste in Nederland. Het gaat met name om statisch raamfolie. Dat is raamfolie dat je niet hoeft te plakken, maar dat van zichzelf plakt aan het raam. Je hebt dus geen last van lijmresten als het er weer af moet of als je het er weer af wil. En je kunt het gemakkelijk verplaatsen, handig als je het niet helemaal recht hebt gedaan de eerste keer. Je kunt je zonwerende raamfolie op maat bestellen tot op de centimeter. Maar je kunt raamfolie ook gemakkelijk bijwerken met een mesje.

Proefstaaltje en bestellingen

Het aanbod is ruim en je kunt online natuurlijk nooit zien hoe iets in het echt eruit ziet. Als je toch nog twijfelt over je zonwerende raamfolie, kun je op de website voor een euro een proefstaaltje bestellen. Dan kun je aan de hand daarvan bepalen of je deze inderdaad wil bestellen. Je krijgt je bestelling gratis verzonden als je vijftig euro of meer uitgeeft. Bestellingen die geplaatst worden voor vier uur ’s middags, worden de volgende dag over het algemeen geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *