20 oktober 2021

Wat zijn de mogelijkheden?

2 min read
Kerstpakketten

Het valt niet mee om ieder jaar weer alle werknemers en relaties een origineel pakket te geven als dank je wel voor de bewezen diensten, toch zijn er meer dan voldoende leuke pakketten op de markt te vinden. Wie denkt dat het alleen maar eten en drinken moet zijn die heeft het mis, ook andere lekkere en leuke dingen kun je toevoegen aan kerstpakketten. De tijd dat een pakket alleen toastjes en pate had is niet meer, tijden zijn gelukkig veranderd met nieuwe mooie producten.

Kerstpakketten

Op zoek naar mooie producten

Het samenstellen van leuke kerstpakketten is een klus die elk jaar terugkomt, als werkgever wil je natuurlijk ook origineel voor de dag komen met mooie producten. Niet voor niets zijn de experts van kerstpakkettenexpress.nl het hele jaar bezig om diverse beurzen af te gaan, op zoek naar originele producten om in de kerstpakketten te kunnen gebruiken. Omdat er jaar na jaar producten bijkomen zie je ook de variatie terug in de pakketten, alle nieuwe producten zijn ook van hoge kwaliteit. 

Verwenpakket voor vrouwen

Wil je mannen en vrouwen binnen je bedrijf iets anders geven, dan zijn de pakketten voor mannen en vrouwen zeer geschikt. Bij het pakket voor de man is er ingezet op lekker bourgondisch eten en drinken, voor de vrouw is er een heerlijk pakket gekozen om jezelf te verwennen in de badkamer. Lekker onder de douche een heerlijk geurende douche zeep, of een masker voor je gezicht om echt even lekker te kunnen ontspannen. Natuurlijk kun je dit pakket ook zelf samenstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *