21 januari 2022

Zo zorg je voor een volle baard!

Een niet volle baard met veel gaten hier en daar ziet er nou niet echt bepaald sexy uit. Toch betekent dit niet dat je geen mooie volle baard kunt krijgen. Er zijn namelijke diverse manieren mogelijk om een mooie en volle baard te krijgen waar elke andere man jaloers op wordt.

Wanneer krijgen de meesten een volle baard?

De ene jongen ontwikkelt zich sneller dan de ander. Dit is terug te zien in de lengte, maar ook in de dichtheid van de baard. Helaas heb je hier niet of nauwelijks invloed op en kan je echt van geluk spreken als je op je 18e al een volle baard hebt. Bij de meeste mannen is er pas op een leeftijd van +-24 sprake van een volle baard. Dit betekent overigens niet dat elke man een volle baard krijgt. Er zijn namelijk ook veel mannen die van nature niet of nauwelijks baardgroei hebben. Mocht dit ook voor jou gelden, dan zijn er gelukkig een aantal dingen die je hieraan kunt doen. 

 

Eet gezond en sport voldoende

De voeding speelt een bepalende rol op de groei van baardhaar. Als je dagelijks ongezond eet, dan ziet je baard er ook al snel onverzorgd uit. Als je jouw baard graag wat voller ziet, dan is het zeer aan te raden om veel vvitamines A, B, C en E in je dieet te verwerken. Daarnaast dragen omega 3 en magnesium ook positief bij aan de ontwikkeling van de baard.

Naast het eten is het ook zeer aan te raden om regelmatig te sporten. Je kunt er als man dan het beste voor kiezen om te starten met krachttraining. Door de krachttraining komen er allerlei hormonen vrij, waaronder testosteron en dat kan ook resulteren in een vollere baard. Zorg er naast het harde trainen ook voor dat je voldoende rust neemt. Een combinatie van eten, sport en rust zorgt voor de beste resultaten. 

Ga voor een baardtranspalantatie!

Heb je alles al geprobeerd en wilt er maar geen volle baard komen? Dan kun je ook kiezen voor baardtransplantatie. Er zijn diverse klinieken wereldwijd die je kunnen heblpen bij het verkrijgen van een volle baard. Indien je liever niet te veel geld uitgeeft, dan zou je de transplantatie eventueel in Turkije kunnen laten uitvoeren. 

Naast een baardtransplantatie kun je ook kiezen voor een haartransplantatie Turkije. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de kwaliteit van een behandeling betrouwbaar en zeer goed. Turkije staat wereldwijd bekend als een van de beste landen op dit gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *