matras 120x200
Wonen

Zomer en winter een ruime slaapplaats

De meeste mensen zijn een beetje vastgeroest in maten voor een matras, maar tegenwoordig zijn er zoveel maten matrassen om uit te kiezen. Een matras 120×200 bijvoorbeeld is te klein om met zijn twee op te liggen, maar voor alleen heb je een zee van ruimte. Niets lekkerder dan de ruimte te hebben om breeduit te liggen, dit komt het comfort alleen maar ten goede. Combineer je dit matras met het comfort wat jij wenst dan heb je echt een droommatras en geniet je optimaal van je nachtrust.

matras 120x200

Een matras van traagschuim

Het matras 120×200 is er ook in een uitvoering van traagschuim, een matras wat geschikt is voor alle seizoenen van het jaar. Het matras kun je omkeren, beide zijden hebben verschillende unieke eigenschappen. De relax kant is geschikt voor hete zomers en winter die koud zijn, zeven zones van comfort die precies naar je lichaam gaan staan. Op deze manier heb je de ondersteuning die je nodig hebt om als een roosje te kunnen slapen. Hoe je ook beweegt in je slaap, dit matras geef je iedere keer de goede ondersteuning.

matras 120x200

Neem nu afscheid van je oude matras

Na een dag werken ben je moe en wilt niet anders dan alleen maar lekker slapen, je gaat je bed in en wat denk je? Je kan niet in slaap komen, draaien, draaien tot je de klok op 4 uur ziet staan. Nog maar drie uurtjes en dan moet je er alweer uit, laat deze kwelling niet meer toe en neem afscheid van je oude matras. Slaap weer goed met een matras 120×200, gun jezelf weer mooie dromen en niet te vergeten een goede nachtrust.